Jouw Herinnering in Print!

Je mooiste foto's aan de Muur of in een mooi Album!

Foto Collage!

Kun je de perfecte foto niet kiezen? Ik help je graag met het opmaken van een mooie collage! Perfect voor het maken van thematische kunstwerken voor speciale gelegenheden. Alles wordt bij Eppelicious ontworpen en gemaakt. Kwaliteit gegarandeerd! 

Elke maat is mogelijk!

Onze uitvergrotingen strekken zich uit tot je verbeelding! In één keer afgedrukt over de hele lengte en verkrijgbaar in verschillende formaten met hoge resolutie.
Ze zijn een adembenemende manier om je muren te transformeren met lange afbeeldingen.

Makkelijk op te hangen!

Je foto’s op plexiglas ophangen gaat eenvoudig en zonder moeite. Bij elke afdruk leveren wij gratis een ophangsysteem en instructies.Super makkelijk en zonder problemen jouw mooiste foto’s aan de muur!
Heb je nog vragen? 

Kies voor mooi Canvas of stralend Acryl!

Canvas foto van gezin aan de muur door Eppelicious

Een canvas foto wordt ook wel een foto op linnen of canvasprint genoemd. Bij Eppelicious werken wij met een stevig 320 grams canvas doek van 0,45 mm. Een foto op doek wordt bedrukt met recyclebare, geurloze inkt op waterbasis. Dit wordt gedaan met een zes-kleurenproces, voor een scherpere weergave van kleuren, waardoor een heldere afdruk en topkwaliteit print ontstaat. 

Jouw print is UV-bestendig en zal daardoor niet verkleuren. Daarnaast wordt jouw doek voorzien van een waterafstotende coating en zal het doek ook niet glimmen. Hierna wordt de print strak gespannen op een massief houten frame dat niet krom trekt. 

Het hout dat hiervoor gebruikt wordt, is PEFC-gekeurd grenen kwaliteitshout, afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Dat betekent kwaliteit en duurzaamheid aan je muur! 

Inspiratie voor aan de muur!

Laat je mooiste foto's Afdrukken!

Unieke kwaliteit PRINTS!

Je kent dat wel die duizenden foto’s op je telefoon. Het voelt niet echt. De foto is er wel maar toch is het niet hetzelfde als wanneer je een mooie foto in je handen neemt en er van kunt genieten. Stel je voor dat deze foto’s ook nog in de prachtige kleuren zijn geprint op het beste fotopapier dat er is?

Super leuke Albums in de mooiste kleuren!

Bundel de mooiste foto’s in een prachtig album. We printen in de hoogste kwaliteit om er voor te zorgen dat jouw herinneringen nog langer meegaan. We hebben heel veel kleuren en materialen waar je uit kunt kiezen en talloze personaliseer-mogelijkheden zoals Embossing, Uv Print of Laser Gravure. Ik help je graag verder!

Bewaar je mooiste foto’s in een fotobox!

Prachtige prints in een mooie fotobox? Natuurlijk kan dat! Lekker voor jezelf houden of cadeau geven. Alles is mogelijk. Omdat dit product helemaal op maat gemaakt wordt is bijna alles mogelijk! Mooie kleuren en materialen alsmede personaliseren is mogelijk. Vraag mij naar de mogelijkheden!

Inspiratie om vast te houden!

© Copyright Eppelicious Photography & Eppel Fotografie